2021…..Tiden lige nu…

Hold da op…. Sikke en tid vi står i lige nu og har stået i gennem et stykke tid, en tid hvor energierne har snurret rundt og mange af os har følt vi er blevet kastet frem og tilbage.

Det har været og er stadig transformationstid.

Gamle følelser har rumlet, vi har, måtte se dem i øjnene helt tæt på, det har gjort os følsomme, indimellem næsten oversensitiv, der har ingen smutvej været udenom det vi så, oplevede og følte.

Og samtidig med det, har der rumlet et behov for at forny, rydde op, rydde ud, lette energien omkring og i os selv. Nogen har kastet sig over hjemmet og det materielle, ved at renovere, rydde ud mm.

 Andre har taget de bløde arbejdshandsker på, kigget indad og valgt sig selv til på alle planer. Med det er behovet for at blive set, hørt og lyttet til intensiveret. Et behov som hos den enkelte handler om at, erkende, vise og markerer sine grænser. Samt stå ved sine egne behov og opfylde dem.

Mange af os har følt en træthed helt ind i knoglerne, en følelse af næsten total udmattelse og på trods af dette ikke helt kunne finde hvile, hvilket har tilført endnu mere træthed og udmattelse.

Måske har nogen af os forsøgt at spise eller drikke os til mere energi, uden at det har lykkes, måske tværtimod. Kroppen har knirket og knage og det har været svært at kalde roen uden på og indeni frem.

Alt dette er et tegn på tiden lige nu, transformationstid, alt det gamle slipper, selvom det tungt og barsk, så er der lys forude, energierne vender, foråret er på trapperne, livsenergien og livsglæden spirer frem og det tunge letter.

Hvad kan DU gøre lige nu for at lette energien i og omkring dig… Hold fokus på dig selv, træk din energi hjem, boost dig selv ved at, gøre ting der gør dig glad og som giver dig energi, prioterer dig selv og måske vigtigst af alt, hold helt fri indimellem, man må godt lave ingenting. Vi har ofte travlt med at planlægge, tænke fremad, sætte gang i noget, men lige nu kalder tiden på pause. Det er ofte i pauserne at miraklerne sker og tingene for alvor flytter sig.

Rigtig god dag ❤

Del siden