Det magiske år...

Vi har sagt farvel til 2019…..

2020 er skudt i gang….

Januar har været en lidt tung måned at komme igennem på mange måder, men nu siger kalenderen februar og vi har krydset den magiske dato 02.02.2020, nu lander vi i 2020.

2020 kalder jeg det magiske år, det bliver året hvor vi selv sætter kursen for hvordan vi vil leve, hvad vi vil opnå, hvad skal fremtiden byde på. Et år hvor vi træder endnu mere i karakter, hvor vi er klar til at tage arbejdstøjet på, for vores egen skyld, vælge os selv til og gøre det vi mærker der kalder på os.

Måske har vi fundet en anden mening med forskellige ting, måske har vores værdier rykket sig, måske er det der før var vigtigt og afgørende ikke længere så vigtigt og afgørende, måske har vi fundet en ny vej eller er i gang med at finde den, det vigtigste er at 2020 bliver året hvor du bestemmer og de valg du tager, bliver taget fra dig, fra din indre kerne og ikke længere ud fra hvad verden omkring dig siger, gør eller syntes.

Vi har i 2018 og 2019 ryddet op, kigget ind, sorteret, gjort hovedrent, taget beslutninger, vendt tingene på hovedet, truffet valg, nemme og svære valg, men vigtige valg, nu er vi klar til at sætte det hele i værk, søsætte det vi har knoklet med, vi kan igen trækket vejret helt ned i maven, skyerne hæver sig og solen kigger igennem, energien er lettere.

2020 er magisk, men du skal turde vælge dig selv og magien til……tør du ??

Del siden