Fælles energi og platform i relationer

Tiden fra nytår til nu har været tumultagtig.

Nytåret gav os muligheden for at slippe det gamle og tillade nyt, det har rumlet og arbejdet her i januar og februar, nu byder marts på handling.

Handling kan være at gøre noget – agerer - reagere eller blot erkende og accepterer. Alt bliver stillet op foran os - det ikke længere en mulighed ikke at handle – det er tid til at handle.

Jeg oplever personligt at det er relationer der skal handles på – om der skal ageres – reageres eller blot erkendes og accepteres er meget forskelligt fra relation til relation.

Jeg har brugt tid på at gå på opdagelse i mine relationer, hvor har jeg mødt min relation, hvor startede den, har jeg selv skabt relationen eller har jeg fået den af eller gennem andre.

Jeg har opdaget at det der er et vigtigt element i mine relationer, er om jeg og anden part har formået at opbygge vores egen relation, vores egen fælles energi og platform i relationen, eller er relation stadig bygget op på og omkring andres energi og platform, det der var engang.

Ofte møder vi relationer gennem andre, venners venner, jobbet, fritidsaktivitet etc. Dvs. at relationen er startet i og på en platform og i en energi, der måske ikke er vores egen, det ikke altid at man formår at skabe egen eller ny fælles platform og energi, så lever relationen videre i det der var engang og jeg oplever så at relationen ofte glider ud og forsvinder. Nogen gange som et bevidst valg andre gange ikke.

Job relationer er ofte der hvor det er tydeligst hvad relationen er bygget på. Flere oplever gode og tætte relationer via sin arbejdsplads, måske gennem mange år, når man så stopper eller skifter job, så sker det ofte at relationen forsvinder, glider ud og pludselig er væk. Den fælles energi og platform som relationen var bygget på er forsvundet. Hvis man ikke har formået at opbygge en anden eller en ny fælles energi eller platform er grundstenen og det bærende i relation væk.

Jeg er, personligt, blevet opmærksom på vigtigheden i den fælles energi og platform, jeg ved at ikke alle relationer kan flyttes til en fælles energi og platform, det kræver at alle parter i relationen ønsker det, samt at interessen, investeringen og respekten i relationen kan have ændret sig og dermed ønsket om at bibeholde relationen ikke længere er tilstede hos alle parter. Det erkender jeg og accepterer jeg, for relationer er flydende, nogen kommer og bliver, nogen kommer og glider ud og opstår måske igen senere, andre glider ud og er væk for altid. Relationer skal være levende.

Har du lyst til at gå på opdagelse i dine relationer?

Del siden