Forandringsrejse er en effektiv og indsigtsfuld behandlingsform.

På en Forandringsrejse genfinder man erindringen om, traumatiske oplevelser og dermed årsagen til de følelser, den frygt eller de for dig, negative adfærds og tanke mønstre du har og som du ønsker at slippe eller ændre.

Gennem indsigt og forløsning bliver du i stand til at opnå mental, fysisk og følelsesmæssig lindring.

Vi starter med en samtale omkring det du ønsker forandring, indsigt og forløsning af, herefter forandringsrejse og efterfølgende afsluttes der med en samtale.

Eksempler på hvad Forandringsrejse kan bruges til:

  • Gamle følelsesmæssige mønstre man ønsker ændret, oplever du igen og igen at støde ind i de samme følelser, de samme situationer, de samme relationer, som for dig ikke er positive, så er regression et fantastisk redskab til at ændret dette.
  • Forløsning af traumatiske oplevelser, af angst, eksamens-angst, fobier, har du haft en psykisk traumatisk oplevelse, overfald fysisk som psykisk, skilsmisse, er regression en meget blid måde at få løst op for oplevelsen og de følelser der ligger omkring det.
  • Forløsning af fysiske traumatiske oplevelser, har du været udsat for en ulykke, voldsom fødselsforløb, overfald, er regression en nænsom måde at få rettet ubalancen og følelserne omkring oplevelsen. 

Del siden