Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde dit personlige potentiale, opnå en større personlig indsigt samt indfri dine personlige målsætninger som du ikke har formår at indfri på egen hånd.

En coach bruger en fokuseret spørgeteknik der åbner op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til fra evt. venner og familie.

Det er meget ofte dine egne negative vanetanker og overbevisninger der stopper dig i, at opnå det som du savner og ønsker for dig selv, derfor er det vigtigt at tage fat på disse og løse op for dem.

En coach session kan hjælpe dig til at åbne op mentalt og fokusere på vanetanker, ved at rette fokus mod disse vanetanker kan og vil forandringer begynde at komme – du begynder simpelthen at tænke og handle anderledes end normalt – du handler/tænker nu aktivt for dig selv, i stedet for imod dig selv.

Coaching er ikke rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, der kan det anvendes meget bredt.

Del siden